Tarjoamme oman kodin turvan ja vuokralla asumisen helppouden.

Huoleton kuin vuokra-asunto ja vakaa kuin omistusasunto.

Pohjolan Kultakodit® – Laadukasta omakotiasumista elämän ehdoilla

Oman kodin myynti on iso askel. Pohjolan Kultakodit® on uudenlaisen kiinteistökaupan vastuullinen edelläkävijä. Luotettavuus, asiakaslähtöisyys ja avoimuus ovat tekemisemme perusta.

Olemme kiinteistöalan kokenut ammattilainen ja tärkeintä meille ovat tyytyväiset omakotiasukkaat. Pohjolan Kultakodit® on vakavarainen toimija, ja palvelumme on käytössä koko Suomessa. Hallinnoimme kymmeniä vuokraomakotitaloja ympäri Suomen.

Kodeissamme asuu perheitä, pariskuntia ja monessa eri elämäntilanteessa olevia ihmisiä. Haluamme mahdollistaa sen, että ikäihmiset pystyvät elämään mahdollisimman kauan tutussa ja turvallisessa kodissaan.

Valtakunnallinen asiakaspalvelu, soita
010 319 5555

Pohjolan Kultakodit® tarjoaa täysin uudenlaisen mahdollisuuden sinulle, joka haluat tuoretta ajattelua ja inspiraatiota asumiseen. Meiltä saat pitkän kokemuksen kartuttamaa osaamista ja asiakasta arvostavaa palvelua ammattilaisten yhteistyöllä.

Pohjolan Kultakodin® edut

  • Mahdollisuus tuttuun ja turvalliseen omakotitaloasumisen: voit asua kodissasi juuri niin kauan kuin haluat.
  • Vapautat varallisuutesi käyttöösi, ja me maksamme asunnosta sinulle markkinahinnan.
  • Asumiskustannukset ja sopimukset (sähkö, vesi ja jätehuolto) säilyvät entisellään ja totutun suuruisina.
  • Vastaamme kodin tulevista remonteista ja kiinteiden laitteiden toimivuudesta. Vastaamme näiden lisäksi kiinteistöveroista, nuohouksista ja muista sovituista toimenpiteistä.
  • Asumiskustannusten ennustettavuus mahdollistaa enemmän rahaa elämiseen.
  • Asunnon myynnistä saadut rahat ovat käytössäsi, ja voit jakaa varallisuuttasi verotehokkaasti esimerkiksi lapsillesi.
  • Ei asunnon jälleenmyyntiriskiä, et jää kahden asunnon loukkuun.
  • Kun haluat luopua omakotiasunnosta, se hoituu yhden kuukauden irtisanomisajalla.

Taloudellinen ratkaisu

Vanhaan kiinteistöön voi liittyä piileviä kuluriskejä, eikä se useinkaan ole houkutteleva kohde lapsille tai muille perillisille. Kun myyt kotisi meille, voit asua vuokralla omassa kodissasi niin kauan kuin haluat ja vapauttaa varallisuutesi omaan käyttöösi.

On verotuksellisesti järkevää hyödyntää verovapaat lahjat jakamalla arvoltaan pienempiä lahjoja jo elinaikana. Mitä pidemmälle aikavälille lahjoitukset on mahdollista hajauttaa, sitä enemmän säästää veroissa.

Ilahduta lapsia verottomilla lahjoilla ja nauti elämästä!

Vuoden 2017 alussa voimaan tulleen kevennyksen myötä yhdelle henkilölle voi lahjoittaa 4 999 euroa kolmen vuoden välein ilman veroseuraamuksia. Tätä suurempia summia lahjoittaessa joutuu maksamaan lahjaveroa. Tutustu lahjaverolaskuriin verohallinnon sivuilla.

Tiesitkö?

Vuokralla voit saada kodissasi asumiseen yhteiskunnan tukea. Asumistuesta voit lukea lisää ja hakea sitä Kelasta. Lue asumistuesta lisää Kelan sivuilta.

Asuntovarallisuuden vapauttaminen parantaa ikäihmisten hyvinvointia

Finanssialan viimevuotisen kyselyn mukaan 75 % suomalaisista käyttäisi varallisuuttaan mieluummin omaan hyvinvointiinsa kuin jättäisi jälkeensä mahdollisimman suuren perinnön. Ikäihmisten satsaamista omaan hyvinvointiinsa hidastaa se, että monen varallisuus on kiinni kiinteistössä. Ei ole kenenkään etu, että palvelujen avulla kotona pärjäävät ikäihmiset joutuisivat muuttamaan pois vain saadakseen ansaitun varallisuutensa käyttöönsä. Erityisesti taantuvilla alueilla asuvat ikäihmiset joutuvat vaikeaan tilanteeseen, sillä kotia on usein hankala saada myytyä.

Pohjolan Kultakotien® ratkaisu vapauttaa asukkaan varallisuuden käytettäväksi hoivaan, matkusteluun tai muutoin turvaamaan tulevaisuutta, eikä sinun tarvitse muuttaa pois kotoasi vain siksi, että varallisuutesi on seinissä kiinni.

Suurin osa ikäihmisistä asuu kotona, monet kotihoidon avulla. Kun kotiin saa ostettua palveluita, se helpottaa myös usein ruuhkavuosia elävien lasten kiireitä. Vanhemmilla on kotona kaikki hyvin, ja sukupolvet voivat viettää yhdessä aikaa ilman kodin hoitoa ja muita velvollisuuksia. Riittävä hoiva ja ikäihmisten käytössä oleva varallisuus parantaa elämänlaatua ja on tulevaisuuden turva.

Sopisiko tämä sinulle?

Pohjolan Kultakodit® -omakotiasunnossa voit asua niin kauan kuin haluat

Hallitset kotiasi omistusasunnon tapaan ja annamme sinulle täyden asumisrauhan. Voit asua kodissasi niin kauan kuin haluat. Voit siirtää oikeuden asua omassa tutussa kodissasi lapsillesi tai jättää perinnöksi sopimuksen mukaan.

Omassa kodissa vuokralla asuminen sopii monen ikäisille ja monenlaisiin elämäntilanteisiin

Se sopii niin viimeiseksi omakotiasunnoksi kuin matkustavalle perheelle, leskille, eronneille tai uusperheille.

Asumisoikeusasunnosta voi tehdä itsensä näköisen

Omassa kodissa on mahdollista tehdä maalaustöitä, tapetointeja ja muita pieniä kodin perusparannuksia.

Pohjolan Kultakodeilla® vuokratasot ovat markkinahinnan mukaisia

Asuminen kodissa jatkuu kiinteällä kuukausivuokralla, joka määräytyy alueen yleisen vuokratason mukaisesti. Asumiseen on myös mahdollista saada Kelan asumistukea.

Pohjolan Kultakodit® on taloudellisesti turvallinen vaihtoehto. Saat myynnillä ansaitsemasi varallisuuden käyttöösi jopa parissa päivässä.

Myyjälle ei muodostu asunnon myynnistä varainsiirtoveroa.

Ei asunnon jälleenmyyntiriskiä

Asunnon jälleenmyynnistä ei tarvitse huolehtia, eikä murehtia mahdollisista arvonalenemisista.

Oma koti kullan kallis

Pohjolan Kultakodit® on loistava vaihtoehto silloin, kun haluat asua tutussa ympäristössä, tutussa kodissa, etkä ole vielä valmis muuttamaan. Palvelumme on saatavilla koko Suomessa, ja kuulumme korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen.